Menu
Deutsch Flagge
English flag
Nederlandse flag
BEL ONS: 073 204 8327
BEL ONS: 073-6148972

Kies je escape room!

Een bezoek aan de Escape Room Den Bosch vergeet je nooit meer. Met deze real-life escape game beleef je met je collega's, familie of vrienden 60 minuten vol spanning en avontuur. Kies uit drie uitdagende kamers. Neem een duik in het verleden en red Hazel op tijd uit de martelkelder! Kruip je liever in de huid van Robert Langdon op zoek naar de heilige graal? Dan is De DaVinci Code de perfecte uitdaging! En wil je net iets anders en vernieuwend dan is de VR Escape game: Casa de papel leuk om te ervaren.

Da Vinci Code-Escaperoom Den Bosch
Op slechts 500 meter van de Sint-Janskathedraal, midden in het Bisdom 's-Hertogenbosch ligt de Heilige Graal verborgen. In de ondergrondse bewaarkamer krijg je exact 60 minuten om het geheim van de Graal te onthullen. Een haast onmogelijke opgave met cryptische aanwijzingen, mysterieuze cijfercodes en ondoorgrondelijke symbolen. Alleen met de juiste oplossing gaan de deuren weer open.

Onthul jij het eeuwenoude geheim op tijd?

De martelkelder-Escaperoom Den Bosch
De martelkelder - Den Bosch
Het is 1603: in Den Bosch wordt Hazel beschuldigd van hekserij en veroordeeld tot de brandstapel. In de donkere gewelven wordt ze gefolterd en wacht ze hongerig en moegestreden op de voltrekking van haar vonnis. Alleen een ontsnapping uit de kelder kan haar redden van een wisse dood. Aan jullie de zware taak om de aanwijzingen te ontrafelen en de sleutel van haar martelkelder te bemachtigen.

Vind de verborgen sleutel en ontsnap aan de vloek! 

Fantaseer jij er ook wel eens over hoe het zou zijn om een bank te beroven en miljoenen in handen te hebben? Ga de uitdaging van El Professor aan en laat zien dat jullie over echte bankroverskwaliteiten beschikken. Los de puzzels en raadsels op in de virtuele wereld met een VR-bril op, terwijl de rest van je team helpt bij het kraken van de codes in real life. Deze unieke manier van samenwerken vraagt nog meer van de teamgeest. Durf jij deze nieuwe uitdaging aan met je vrienden?

Beroof de bank en vergeet vooral het ontsnappingsplan niet!
Ideaal voor grote groepen!

Escape room 2.0!

Escape city den bosch

Zijn jullie met een grote groep? Dan is Escape City een geweldige citygame. Het principe is hetzelfde als bij een Escape room, alleen heb je nu de hele stad als speelveld. Daarom krijgen jullie niet één, maar drie uur de tijd om de stad te redden van de ondergang.

RESERVEER ESCAPE CITY GAME
nl
Chatten met ESCAPEROOM