Menu
BEL ONS: 073 204 8327

The Battle (2 Teams)

min 5, max 8 personen
vanaf € 16,88 p.p.

Escape Room - The Battle 

Stap in de wereld van competitieve spanning met onze dubbele kamers. Hier worden groepen gesplitst, en de race tegen de klok begint. Werk samen, kraak codes en ontrafel mysteries om als eerste te ontsnappen. Het is niet zomaar een uitdaging; het is een meeslepende strijd tussen jou en je vrienden. Onze Escape Box tilt het concept naar nieuwe hoogten en laat je een unieke ervaring beleven zoals nooit tevoren. Duik in de spanning terwijl de ruimte om je heen een cruciale rol speelt bij het oplossen van uitdagende puzzels.


Het verhaal

Achter de deuren van een ogenschijnlijk normaal techbedrijf schuilt een mega slimme kunstmatige intelligentie die de geschiedenis op z'n kop zet. We hebben het over een AI die zo vooruitstrevend is dat je je afvraagt of de toekomst ons niet stiekem heeft ingehaald.


Wat gebeurt er als twee groepen fanatieke hackers (ja, jullie), vastbesloten om hun skills te bewijzen, ontdekken dat deze technologie niet zomaar voor het oprapen ligt? Juist, ze gaan vol gas en besluiten het kantoor van dit geheime techlab binnen te sluipen om de kern van de AI te kraken en de broncode te stelen. Een missie die niet voor watjes is, maar hé, de beloning en de roem lonken!


Terwijl jullie de virtuele ingewanden van de AI doorkruisen, ontdekken jullie dat deze kunstmatige intelligentie niet zo braaf is als het bedrijf beweert. Erg eigenwijs en een leervermogen waar je u tegen zegt. Gelukkig hebben de hackers (jullie) een firewall geïnstalleerd om de boel onder controle te houden. Maar ja, slechts een uurtje, niet meer!


Gedurende de hele ervaring laat de AI van zich horen, af en toe wat sneren hier, wat bedreigingen daar. Je voelt gewoon dat er meer is dan wat ze je vertellen. Alsof je niet alleen tegen een machine vecht, maar tegen een persoonlijkheid. Een tegenstander die je moet verslaan om je missie te volbrengen.

En dan, net wanneer je denkt dat je alles begint te begrijpen, ontdek je dat de AI niet alleen een machine is, maar een bewustzijn heeft. Een heus brein dat voor je staat. Het einde van dit avontuur is om te snijden…..maar meer verklappen we niet.


Ben jij klaar voor deze rollercoaster van technologische spanning en keuzes die de wereld kunnen veranderen?


Dit is een escape room met een twist. Het centrale element is de AI module (escape box) maar je gebruikte de gehele ruimte. Ervaar hoe gaaf dit is.


Waarom?

  • Iets nieuws, iets unieks!
  • In Battle modus speel je in 2 teams van maximaal 4 personen tegen elkaar.
  • Voor elke doelgroep leuk om te spelen (ook al ben je niet technisch).
  • Het is ook mogelijk om deze Escape Room in het Engels te spelen, geef dit bij je reservering aan

nl