Menu
BEL ONS: 073 204 8327

City Game - Da Vinci Code

min 6, max 200 personen
vanaf € 25,-

Hoe werkt het?

Een ernstig zieke kluizenaar heeft het best bewaarde geheim van de stad in handen. Zijn laatste dagen zijn geteld, maar voordat hij sterft, wil hij graag het geheim van de stadsschat overdragen aan jullie. De kluizenaar maakt het echter niet makkelijk. Hij daagt jullie uit om eerst op zoek te gaan naar zowel de stadsschat als de benodigde code om het geheim te achterhalen. Met tablet en de nodige attributen gaan jullie in teams de binnenstad van Den Bosch in. De kluizenaar geeft locaties door, waar jullie door middel van het correct beantwoorden van vragen en cryptische aanwijzingen kunnen krijgen voor de aanvullende geheime locaties. Vind je weg naar deze geheime locaties, luister naar de videofragmenten van de familieleden van de kluizenaar en werk samen om tot de oplossing van het raadsel te komen. 

Lukt het jouw team om de stadsschat te vinden en de code te kraken om zo bij het best bewaarde geheim van de stad te komen? Een spannend en leerzaam stadsspel waarmee jullie tijdens een onderlinge teamstrijd ook nog kennismaken met de cultuur van de stad.

Waarom?

  • Een levensecht en spannend stadsspel in de binnenstad van Den Bosch
  • Gebruik van een tablet waarop jullie filmpjes te zien krijgen en op spelenderwijs feitjes krijgen te horen over de stad
  • Competitie gegarandeerd! Wie opent de kluis als eerste en gaat er met de prijs vandoor
  • Te spelen van 6 tot 200 personen
  • Speelduur ca. 2 uur en 45 minuten
nl
Chatten met ESCAPEROOM