Menu
BEL ONS: 073 204 8327

Merlin's Magic

min 2, max 6 personen
vanaf € 22,50 p.p.

Betreed de betoverende wereld van Merlin's Magic Escape Room!

Stap in de schoenen van avonturiers en word de helden van een magisch verhaal dat je verbeelding zal prikkelen. Merlijn, de legendarische tovenaar, heeft een experiment uitgevoerd dat dramatisch misging in zijn mysterieuze werkplaats. Nu zit hij gevangen in de betoverde spiegel, en alleen jij kunt hem helpen ontsnappen!

Het Verhaal:
In de donkere hoeken van Merlijn's kelder heeft een groot mysterie zich ontvouwen. Door een ongelukkig toeval is Merlijn vast komen te zitten in de dichtstbijzijnde spiegel, waarin zijn krachtige magie nu gevangen zit. Zijn trouwe sneeuwuil is ontroostbaar en heeft jullie hulp nodig om Merlijn te bevrijden. Gelukkig hebben de levende schilderijen van Merlijn alles gezien, en zij zullen jullie leiden op dit epische avontuur.

De Uitdaging:
Jullie zullen een betoverde wereld betreden, vol met raadsels, puzzels en magische geheimen. Ga de strijd aan met de mysteries van de middeleeuwse magie terwijl je samenwerkt met de levende schilderijen. Alleen door het oplossen van de puzzels en het ontrafelen van de betoveringen kunnen jullie Merlijn redden en de betovering breken.

Wat wacht er op je:

Betreed Merlijn's betoverde werkplaats vol met oude toverboeken en geheimzinnige artefacten.
Werk samen met de levende schilderijen, die jullie aanwijzingen en hints geven om vooruit te komen.
Ontdek verborgen kamers, ontrafel oude spreuken en kom dichter bij het ultieme doel: Merlijn bevrijden uit de spiegel.
Voel de adrenaline stijgen terwijl de klok tikt - kun je Merlijn op tijd redden?

Een Magisch Avontuur Aan Het Wachten:
Merlin's Magic Escape Room biedt een unieke en meeslepende ervaring voor groepen vrienden, families en collega's. Of je nu een doorgewinterde puzzelaar bent of gewoon op zoek bent naar een spannend avontuur, deze escape room zal je betoveren.

Reserveer nu je plek en kom samen met je team de magie van Merlijn tot leven brengen. Red Merlijn en herenig hem met zijn trouwe sneeuwuil. Durf jij het aan?

Waarom?

  • Met maximaal 6 personen kan je proberen Merlijn uit de magische spiegel te bevrijden
  • Je start met 15 minuten speluitleg en krijgt daarna 60 minuten de tijd om Merlijn te bevrijden
  • Het is ook mogelijk om deze Escape Room in het Engels te spelen, geef dit bij je reservering aan
  • Wordt gespeeld in een koele kelder
nl