Menu
Deutsch Flagge
English flag
Nederlandse flag
BEL ONS: 073 204 8327
BEL ONS: 073-6148972

FAQ


Het spel

De escape room Den Bosch is een live room escape ervaring. Door het oplossen van puzzels en raadsels probeer je met je groep een code te ontcijferen. Met deze code kun je ontsnappen uit de escape room. Je krijgt 60 minuten de tijd om het mysterie op te lossen.


Aantal deelnemers

Het minimum aantal deelnemers per kamer is drie en het maximum is acht. Kom je met meer dan 8 personen dan kun je ervoor kiezen om 2 kamers op dezelfde tijd te boeken of dezelfde kamer op twee aaneensluitende tijden, zodat elke groep dezelfde escape room doet. Op deze manier kunnen teams ook tegen elkaar strijden om de beste tijd.


Aanvangstijd

De beide kamers van de escape room zijn dagelijks van 10.00 tot 23.00 uur open. De laatste aanvangstijd is 22.00 uur. Zorg dat je altijd een kwartier van tevoren aanwezig bent. Dan hebben we genoeg tijd om speluitleg te geven en je wegwijs te maken.


Talen

Wij bieden ook buitenlandse bezoekers de mogelijkheid om de escape room te beleven. De aanwijzingen in zowel de Martelkamer als de DaVinci Code zijn in het Nederlands, Engels en Duits beschikbaar.


Minimumleeftijd

Voor de DaVincicode geldt een minimumleeftijd van 12 jaar, mits onder begeleiding van een volwassene. Voor de Martelkelder hanteren wij een minimumleeftijd van 16 jaar. Houd hier rekening mee bij je reservering om teleurstellingen te voorkomen.


Betalen

Je kunt bij het maken van een online reservering direct met iDeal betalen of op de dag zelf contant of met pin.


Wijzigingen

Is het aantal personen in je groep gewijzigd? Dit kun je op de dag zelf aan ons doorgeven.


Annuleren

De escape room kan tot 7 dagen van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Binnen 7 dagen wordt 75 euro in rekening gebracht.


Bereikbaarheid

De escape room ligt in het centrum van Den Bosch aan de rand van uitgaansgebied de Uilenburg. Het Centraal Station ligt op slechts 3 minuten loopafstand. Kijk op de kaart onderaan de pagina voor de exacte locatie. Meer informatie over parkeren en over het openbaar vervoer.


Mogelijkheden

De escape room is goed te combineren met een andere activiteit of spel. Kijk bij DoeDenBosch.nl voor leuke ideeën.

Gezellig wat drinken voor of na de escape? Tegenover de escape room zit Café Zomers & Zomers waar je terecht kunt voor een lekker kopje koffie of gezellige borrel.


nl
Chatten met ESCAPEROOM
Om je beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies. sluiten