Menu
BEL ONS: 073 204 8327

FAQ

Het spel

Escape room Den Bosch is een live room escape ervaring. Door het oplossen van puzzels en raadsels probeer je met je groep een code te ontcijferen. Met deze code kun je ontsnappen uit de escape room. Je krijgt 60 minuten de tijd om het mysterie op te lossen. Wij ontvangen je graag 15 minuten vooraf op locatie voor de uitleg!

 

Aantal deelnemers

Het minimum aantal deelnemers per kamer is twee en het maximum is acht. Kom je met meer dan 8 personen dan kun je ervoor kiezen om 2 kamers op dezelfde tijd te boeken of dezelfde kamer op twee aaneensluitende tijden, zodat elke groep dezelfde escape room doet. Op deze manier kunnen teams ook tegen elkaar strijden om de beste tijd.


Aanvangstijd

De kamers van de escape room zijn dagelijks van 10:00 tot 23:00 uur open. De laatste aanvangstijd is 22:00 uur. Zorg dat je altijd een kwartier van tevoren aanwezig bent. Dan hebben we genoeg tijd om speluitleg te geven en je wegwijs te maken.


Talen

Wij bieden ook buitenlandse bezoekers de mogelijkheid om de escape room te beleven. De aanwijzingen in de Martelkelder, Da Vinci Code en De Verloren Soon zijn in het Nederlands en Engels beschikbaar. 


Minimumleeftijd

Voor de Merlin's Magic geldt een minimumleeftijd van 8 jaar, mits onder begeleiding van een volwassene. Voor de Martelkelder hanteren wij een minimumleeftijd van 14 jaar. Voor de Verloren Soon hanteren wij een minimumleeftijd van 10 jaar, mits onder begeleiding van een volwassene. Houd hier rekening mee bij je reservering om teleurstellingen te voorkomen.


Veiligheid

Jouw veiligheid is voor ons van groot belang. Om deze reden beschikken al onze escape rooms over noodknoppen. Deze noodknoppen zijn geplaatst bij elke deur en iedereen van jouw gezelschap kan deze indrukken in geval van nood. In geval van een stroomstoring zullen alle deuren automatisch opengaan. Alle escape rooms beschikken over een NEN-certificaat.

Naast de noodknoppen bij elke deur, beschikt elke escape room over nooduitgangen. Deze twee nooduitgangen zorgen ervoor dat je in geval van nood, altijd aan twee kanten de escape rooms kunt verlaten.

De spelbegeleider kijkt niet alleen mee om het spel in goede banen te begeleiden. De begeleider is er tevens om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen. Hij/zij zal indien nodig dan ook direct ingrijpen. Deelnemers staan daarnaast in direct contact met de spelbegeleider door middel van een walkie talkie. Zelf om hulp vragen is dus ook altijd mogelijk. 

Betalen

Je kunt bij het maken van een online reservering direct met iDeal betalen of op de dag zelf contant, per pin of creditcard.


Wijzigingen

Is het aantal personen in je groep gewijzigd? Dit kun je op de dag zelf aan ons doorgeven.


Annuleren

De escape room kan tot 7 dagen van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Binnen 7 dagen wordt er 75 euro in rekening gebracht.


Bereikbaarheid

De escape room ligt in het centrum van Den Bosch aan de rand van uitgaansgebied de Uilenburg. Het Centraal Station ligt op slechts 5 minuten loopafstand. Kijk op de kaart onderaan de pagina voor de exacte locatie. Meer informatie over parkeren en over het openbaar vervoer.


Mogelijkheden

De escape room is goed te combineren met een andere activiteit of spel. Kijk bij DoeDenBosch.nl voor leuke ideeën.

Gezellig wat drinken voor of na de escape? Tegenover de escape room zit Café Zomers & Zomers waar je terecht kunt voor een lekker kopje koffie of gezellige borrel.


nl