Menu
BEL ONS: 073 204 8327

De Verloren Soon

min 2, max 8 personen
vanaf € 16,88 p.p.

 

In het centrum van Den Bosch bevindt zich een stadscafe. Het café kent een lange, mysterieuze geschiedenis. Ooit was het café van vader, moeder en zoon Bosch. De trotse vader doopte het pand ‘Café de Soon’. Het leek een gelukkig gezin, tot moeder verdween. Er werd gefluisterd dat ze van haar man weg wilde, maar dit is nooit bevestigd.


Echt raar werd het toen ook de zoon op een dag verdween. Als laatste bleef vader, Henricus Bosch, over. Het leek erop dat deze man de rest van zijn dagen zou slijten als eigenaar en barman van het café dat hij her-titelde tot ‘Café De Verloren Soon’. 


Toen de vaste gasten op een zaterdagochtend de Karrenstraat inliepen voor het eerste bakje koffie van de dag, zagen ze tot hun grote schrik dat het café was verlaten.

Houten planken voor de ramen, een groot kettingslot op de deur… Het leek erop dat vader, het laatste familielid Bosch, ook was verdwenen.


Uiteindelijk kwam het café in handen van de huidige eigenaar, die zeer geïnteresseerd is in het oplossen van het mysterie rond het café en de verdwenen familie. Tot voor kort leek het erop dat de geschiedenis van het café voor altijd een mysterieus raadsel zou blijven, tot de huidige eigenaar bij de verbouwing een afgesloten kamer vond.

Duik in het verleden van het café en ontrafel het mysterie van de familie Bosch!


Waarom?

  • Met maximaal 8 personen kan je proberen het mysterie te ontrafelen
  • Je start met 15 minuten speluitleg en krijgt daarna 60 minuten om uit de afgesloten kamer te komen
  • Het is ook mogelijk om deze escape room in het Engels te spelen, geef dit bij je reservering aan.

 

 

nl