Menu
BEL ONS: 073 204 8327

De Verloren Soon

min 2, max 8 personen
vanaf € 14,-

In het centrum van Den Bosch bevindt zich een stadscafe. Het café kent een lange, mysterieuze geschiedenis. Ooit was het café van vader, moeder en zoon Bosch. 

De trotse vader doopte het pand ‘Café de Soon’. Het leek een gelukkig gezin, tot moeder verdween. Er werd gefluisterd dat ze van haar man weg wilde, maar dit is nooit bevestigd.

Echt raar werd het toen ook de zoon op een dag verdween. Als laatste bleef vader, Henricus Bosch, over. Het leek erop dat deze man de rest van zijn dagen zou slijten als eigenaar en barman van het café dat hij her-titelde tot ‘Café De Verloren Soon’.

Toen de vaste gasten op een zaterdagochtend de Karrenstraat inliepen voor het eerste bakje koffie van de dag, zagen ze tot hun grote schrik dat het café was verlaten.

Houten planken voor de ramen, een groot kettingslot op de deur… Het leek erop dat vader, het laatste familielid Bosch, ook was verdwenen.

Uiteindelijk kwam het café in handen van de huidige eigenaar, die zeer geïnteresseerd is in het oplossen van het mysterie rond het café en de verdwenen familie.

Tot voor kort leek het erop dat de geschiedenis van het café voor altijd een mysterieus raadsel zou blijven, tot de huidige eigenaar bij de verbouwing een afgesloten kamer vond.


Duik in het verleden van het café en ontrafel het mysterie van de familie Bosch!

nl
Sluiten

Wij zijn geopend voor online uitjes!

Wij bieden tijdens de lockdown onze online escape rooms aan! Deze zijn net zo uitdagend als onze echte escape rooms. Wij hebben keuze uit twee online escape rooms namelijk Lost treasure en Pegasus Project. Bekijk hier onze online escape rooms.

Naast online escape rooms in coronatijd hebben we ook andere gezellige teambuildings uitjes, volledig online. Denk hierbij aan een pubquiz, ranking your stars of moordspel. Via Doenederland.nl zijn deze te boeken met live presentator. Bekijk hier onze online uitjes.

Wij hopen net als iedereen dat onze deuren van de Escape Rooms weer snel open mogen. Wil je alvast een kamer reserveren voor na de lockdown klik dan hier. 

Chatten met ESCAPEROOM