Menu
BEL ONS: 073 204 8327

De Martelkelder

min 2, max 8 personen
vanaf € 14,-

Hoe werkt het?

Bij deze Escape Room waan je je in het verre verleden, je bevindt je nu in het jaar 1603. In ’s-Hertogenbosch wordt Hazel beschuldigd van hekserij en veroordeeld tot de brandstapel. In een van de donkere gewelven in de binnenstad wordt ze gefolterd en wacht ze hongerig en moegestreden op de voltrekking van haar vonnis. Alleen een ontsnapping uit deze Martelkelder kan Hazel redden van een wisse dood. Aan jou de zware taak om cryptische aanwijzingen op te lossen en mysterieuze cijfercodes en symbolen te ontrafelen. Hiervoor krijg je exact 60 minuten de tijd. Alleen met de juiste oplossing van deze puzzels is het mogelijk om de sleutel van haar Martelkelder te bemachtigen.

Vind de verborgen sleutel en ontsnap aan de vloek!

Waarom?

  • Met maximaal 8 personen ga je op zoek naar de sleutel van de Martelkelder
  • Je start met 15 minuten speluitleg en krijgt daarna 60 minuten de tijd om uit de Martelkelder te komen
  • Voor deze Escape Room hanteren wij een minimumleeftijd van 16 jaar
  • Het is ook mogelijk om deze Escape Room in het Engels te spelen, geef dit bij je reservering aan
  • Wordt gespeeld in een koele kelder.
nl
Sluiten

Wij zijn geopend voor online uitjes!

Wij bieden tijdens de lockdown onze online escape rooms aan! Deze zijn net zo uitdagend als onze echte escape rooms. Wij hebben keuze uit twee online escape rooms namelijk Lost treasure en Pegasus Project. Bekijk hier onze online escape rooms.

Naast online escape rooms in coronatijd hebben we ook andere gezellige teambuildings uitjes, volledig online. Denk hierbij aan een pubquiz, ranking your stars of moordspel. Via Doenederland.nl zijn deze te boeken met live presentator. Bekijk hier onze online uitjes.

Wij hopen net als iedereen dat onze deuren van de Escape Rooms weer snel open mogen. Wil je alvast een kamer reserveren voor na de lockdown klik dan hier. 

Chatten met ESCAPEROOM