Menu
BEL ONS: 073 204 8327

Da Vinci Code

min 2, max 8 personen
vanaf € 14,-

Hoe werkt het?

Op slechts 500 meter van de Sint-Janskathedraal, midden in het Bisdom 's-Hertogenbosch ligt de Heilige Graal verborgen. In de ondergrondse bewaarkamer krijg je exact 60 minuten om het geheim van de Graal te onthullen. Maar zodra je in de bewaarkamer staat, valt de deur in het slot… Door de afwisseling van cryptische aanwijzingen, mysterieuze cijfercodes en ondoorgrondelijke symbolen lijkt het haast een onmogelijke opgave om achter het geheim van de Graal te komen. Werk met elkaar samen en probeer de puzzels te ontrafelen. Alleen met de juiste oplossing heb je het geheim van de Graal onthuld en gaat de deur van de bewaarkamer weer open.

Onthul jij het eeuwenoude geheim op tijd? 

Waarom?

  • Met maximaal 8 personen kan je proberen om het geheim van de Graal te onthullen
  • Je start met 15 minuten speluitleg en krijgt daarna 60 minuten de tijd om uit de bewaarkamer te komen
  • Deze kamer is niet geschikt voor mensen met epilepsie vanwege een stroboscoop in de kamer
  • Het is ook mogelijk om deze Escape Room in het Engels of Duits te spelen, geef dit bij je reservering aan
  • Wordt gespeeld in een koele kelder
nl
Sluiten

Wij zijn geopend voor online uitjes!

Wij bieden tijdens de lockdown onze online escape rooms aan! Deze zijn net zo uitdagend als onze echte escape rooms. Wij hebben keuze uit twee online escape rooms namelijk Lost treasure en Pegasus Project. Bekijk hier onze online escape rooms.

Naast online escape rooms in coronatijd hebben we ook andere gezellige teambuildings uitjes, volledig online. Denk hierbij aan een pubquiz, ranking your stars of moordspel. Via Doenederland.nl zijn deze te boeken met live presentator. Bekijk hier onze online uitjes.

Wij hopen net als iedereen dat onze deuren van de Escape Rooms weer snel open mogen. Wil je alvast een kamer reserveren voor na de lockdown klik dan hier. 

Chatten met ESCAPEROOM