Menu
BEL ONS: 073 204 8327

Escape Online: The Pegasus Project

MIN 2, MAX 200 PERSONEN
€ 45,- per team


Escaperoom-DenBosch presenteert met trots onze remote game “The Pegasus Project”, een spel dat speciaal ontwikkeld is door experts in deze coronacrisis. Dit spel is op afstand te spelen en voor het spelen is het niet vereist om bij elkaar te zijn in dezelfde ruimte.

Het spel

Je bent lid van W.I.S.E., een onafhankelijk en internationaal informatiebureau, dat staat voor World Intelligence Secret Elite. W.I.S.E. beschermt de wereld tegen grote gevaren.
Project Pegasus is een mysterieus project van het biotech bedrijf SPIDER Tech. Daarvan zijn onlangs 3 wetenschappers levensloos aangetroffen. Officieel zijn zij door een ongeval om het leven gekomen. Echter, SPIDER staat bekend als dubieus bedrijf en een van jouw collega's, Agent Spike, werkte daar al undercover. Hij heeft ons een paar dagen geleden een mysterieuze video gestuurd. Daarna hebben we niets meer van hem vernomen...
Gelukkig heeft hij nog net een plattegrond en de versleutelde plannen kunnen sturen. En nu is het aan jullie! Onderzoek het gebouw, ontdek wat er met de wetenschappers is gebeurd en breng de plannen van Pegasus Project aan het licht in deze super toffe online escape room.

Het spel is te spelen vanaf 2 t/m max 5 personen per team. 
Communicatie en samenwerken zijn een vereiste om dit spel tot een goed einde te brengen. Online communicatieplatformen zoals Skype, Zoom of Teams zijn handige tools om te gebruiken hiervoor. De speelduur van dit spel bedraagt 90 minuten.

Bedrijven

Wil je de online escape room spelen als bedrijfsuitje? Dat kan! Wij kunnen het uitje ook begeleiden zodat we de organisatie uit handen nemen tegen een kleine meerprijs. Wij zullen dan een introductie geven over het spel en uitleg geven hoe het in zijn werk gaat. En wij breken weer in als de 90 minuten voorbij zijn en daarin geven wij een digitale prijsuitreiking.

Bestellen

Bij de aankoop van dit spel volgt een bevestigingsmail met jullie bewijs van aankoop. Daarna sturen wij een unieke code waarmee jullie kunnen inloggen op de website.
nl
Chatten met ESCAPEROOM